Makupari 1 vuotta – osallistu arvontaan!

Blogimme putkahti bittimaailmaan vuosi sitten. Uudenvuoden yönä idea kirkastui ja nopeasti laitoimme silloin töpinäksi. Ja paljon on ehtinyt vuodessa tapahtumaan – paljon enemmän kuin uskalsimme unelmoidakaan! Olemme päässeet mielenkiintoisiin paikkoihin, kiinnostaviin tastingeihin, syventäneet tietojamme, tutustuneet uusiin ihaniin tyyppeihin ja käyttäneet osaamistamme myös blogin ulkopuolella. Huippua oli myös päästä mukaan Alkon Maistuvia sisältöjä -valmennukseen. Kaiken tämän kautta olemme ammentaneet sisältöjä niin tänne blogiin kuin instaankin tavoitteena monien inspiroiminen. Makupari kiittää sydämensä pohjasta teitä kaikkia lukijoita, seuraajia, kumppaneita, kutsujia ja  kanssakulkijoita!

Haluamme arpoa blogimme 1-vuotistaipaleen kunniaksi yhden meidän makuun olevan oppaan, huippusommelier Samuil Angelovin Viinien maailma -kirjan! Olemme päässeet tutustumaan tämän vuoden aikana Samuiliin myös kasvotusten Quinta Vale D. Marian viinien äärellä illallisella ja Alkon koulutuksen yhteydessä. Samuil on eläväinen ja innostava asiantuntija, jonka ideologiassa riittää prinsiippejä ammennettavaksi. “Viini on hyvää silloin, kun se sinusta maistuu hyvältä” -ajatus kiteyttää simppeliydessään viinin maistelun ytimen – viinistä kuuluu nauttia!

Samuil julkaisi loppuvuonna yhdessä Elina Yrjölän kanssa viinioppaan, josta olemme viime viikkoina kovasti nauttineet. Opas toimii tietopankkina niin pitkäjänteisessä syventymisessä kuin vaikkapa tiettyyn rypäleeseen perehtymisessä. Aiheina on myös mm. viininviljely, valmistus ja maistelu – tietoa löytyy sekä harrastusta aloittelevalle että konkarille. Kirjan visuaalisuus on miellyttävä ja asiat on taitettu mukavasti silmäillen. Asia on rennosti ja ymmärrettävästi kirjoitettua, mutta kuitenkin syvällistä. Kokonaisuutta höystää Samuilin tarinat ja sanonnat. 

Kipaise osallistumaan kirja-arvontaan Instagramin puolelle! Kerro samalla toiveesi, millaisiin aiheisiin toivot meidän syventyvän jatkossa. Mitä haluaisit lukea? Lisää samppanjaa, jotakin rypälettä tai tiettyä ravintolaa? Reseptejä, makupareja, reissujuttuja? Taustoittavia faktoja, innostavaa inspiraatiota, viiniesittelyjä, uutuuksia, ravintolabongauksia, matkavinkkejä vai jotakin ihan muuta? Olemme pelkkänä korvana. Voit jättää ilman muuta kommentin myös tänne blogin puolelle. Kirja arvotaan 15.1.2020.

Lähdimme matkaan uteliain ja avoimin mielin, mutta asetimme toki tekemisellemme tavoitteita. Olemme halunneet oppia lisää viineistä, vastaanottaa kutsuja mielenkiintoisiin paikkoihin, vetreyttää valokuvaus- ja kirjoitustaitoja – ja ennen kaikkea nauttia paljon yhdessä. Kaikki nuo tavoitteet ovat jo monin kerroin täyttyneet ja innostunein mielin suuntaamme tähän uuteen vuoteen. Kiitos kun olet matkassa mukana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *